Notice: Undefined index: WP_Widget_Recent_Comments in /home/rctech1q/play4love.nl/wp-content/themes/flatsome/inc/structure/structure-posts.php on line 6
Ontspanningspakket - Play4Love

Ontspanningspakket

  59.00

  Ben jij ook zo druk en snak je naar een momentje voor jezelf? Met dit uitgebreide ontspanningspakket kan je maximaal genieten van dat welverdiende momentje voor jezelf!

   

  Dit Willie homeshopping ontspanningspakket is uniek in zijn soort en biedt 2 luxe massage- ontspanningsartikelen voor prijs van 1. In het ontspanningspakket zit een hoofdrelaxer en een luxedraadloos massageapparaat van 100% siliconen.

  De hoofdrelaxer werkt extreem ontspannend op je hoofdhuid en hoofd door de zachte trillingen die vrij komen. De trillingen komen vrij door aan de knop op het handvat te draaien. De hoofdrelaxer is licht, simpel en zit in een mooie geschenkdoos zodat je de hoofdrelaxer altijd netjes kunt opbergen als je hem even niet nodig hebt.

  Het massageapparaat is handzaam en biedt het lichaam een heerlijke massage op ieder moment van de dag. Het apparaat heeft verschillende krachtige stimulatie standen voor verschillende spiergroepen en verschillende momenten. De standen zijn gemakkelijk te bedienen door middel van een drukknop. De massager komt in een opvallend mooi design en een vrolijke kleur.

   

  De massager is zijde zacht en van 100% siliconen, oplaadbaar en de adapter wordt natuurlijk meegeleverd.

   

  Inhoud:

  – Draadloos en oplaadbaar massageapparaat (100% siliconen)

  Artikelnummer: WLI15579 Categorie:
  %d bloggers liken dit: