Notice: Undefined index: WP_Widget_Recent_Comments in /home/rctech1q/play4love.nl/wp-content/themes/flatsome/inc/structure/structure-posts.php on line 6
Boek Grey van E.L. James - Play4Love

Boek Grey van E.L. James

  15.00

  Beleef 50 Tinten Grijs door de ogen van Christian Grey!

  Lees de gedachten, overwegingen en dromen van Christian. E.L. James biedt vanuit het perspectief van Christian een frisse kijk op het liefdesverhaal dat miljoenen lezers in de wereld heeft geboeid.

  Christian Grey heeft controle over alle dingen in zijn leven. Zijn wereld is netjes, gedisciplineerd en volkomen leeg, tot de dag dat Anastasia Steele zijn kantoor binnen stapt. Hij probeert haar te vergeten, maar in plaats daarvan wordt hij meegesleurd in een storm van emotie die hij niet kan begrijpen en vooral niet kan weerstaan. In tegenstelling tot elke andere vrouw die hij eerder heeft leren kennen, lijkt de wereldvreemde en verlegen Ana dwars door hem heen te kijken.

  Zal het samen zijn met Ana de verschrikking van zijn jeugd, die hem elke nacht achtervolgt, verdrijven? Of zullen zijn duistere seksuele verlangens, zijn drang naar controle en zijn zelfhaat dit meisje van hem wegdrijven?

  Artikelnummer: WLI17468 Categorie:
  %d bloggers liken dit: