Notice: Undefined index: WP_Widget_Recent_Comments in /home/rctech1q/play4love.nl/wp-content/themes/flatsome/inc/structure/structure-posts.php on line 6
50 Tinten Grijs Anaalplug - Something Forbidden - Play4Love

50 Tinten Grijs Anaalplug – Something Forbidden

19.95

Anaalplug – Something Forbidden.

 

Gemaakt van silicone met een zeer stevige en toch flexibele vorm, is deze oplopende anaalplug gemaakt voor sensationele stimulatie van één van de meest gevoelige plekjes. Perfect gevormd voor gemakkelijke inbreng met een gladde, ronde top en heerlijke pasvorm voor een meer-dan-vervulde bevrediging. Met anaal glijmiddel op waterbasis, beleef je een ware sensatie wanneer de plug naar binnen wordt gebracht!

 

‘Wil je dat ik je billenkoek geef, Anastasia?’ Alles ten zuiden van mijn taille trekt zich strakker samen. Ik realiseer me dat ik dit wilde, omdat hij me dreigde tijdens de lunch … Hij slaat me hard en ik roep het uit! Dan steekt hij ineens twee vingers bij me naar binnen. Hij trekt ze onmiddellijk terug en verspreidt het vocht op, over, en rond mijn anus… ‘Ik heb een klein cadeautje voor je hier,’ fluistert Christian. Holy shit! Een anaal plug … Hij geeft kleine tikjes op mijn kont terwijll zijn vingers mijn clitoris zachtjes strelen … Hij duwt de koude plug langzaam in me … Het is zwaar … en vreemd … daar!

 

 

– Perfect gevormd voor anaal plezier voor beginners

– Huidvriendelijke, gladde en stevige silicone vorm

– Afgeronde top voor gemakkelijke inbreng en anale stimulatie

– 100% waterproof

– Met handige vinger lus voor veilig inbrengen en verwijderen

– Wordt geleverd in een originele, satijnen 50 Shades of Grey opbergzakje

 

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.

Artikelnummer: WLI12208 Categorie:
%d bloggers liken dit: