Notice: Undefined index: WP_Widget_Recent_Comments in /home/rctech1q/play4love.nl/wp-content/themes/flatsome/inc/structure/structure-posts.php on line 6
Vijftig Tinten Grijs pakket - Play4Love

Vijftig Tinten Grijs pakket

  59.95

  Het Vijftig Tinten Grijs pakket is dé sleutel naar een avontuurlijk liefdesleven. Je haalt hiermee in één keer alle benodigdheden in huis om ongeremd van elkaar te genieten. Met deze producten, schud jij jullie slaapkamer wakker en word het de meest uitdagende plek van het huis! Het mooie pakket bevat namelijk dé 5 favoriete slaapkamer items uit de ondeugende Vijftig Tinten Grijs boekenreeks.

   

  Met de blinddoek neem je het zicht van de partner weg waardoor iedere prikkel intenser wordt beleefd. Met de kietelaar kan jij je partner op deze manier extra plagen en verleiden. Het kussen van het lichaam van je partner wordt met het aardbei lichaamspoeder een zoete ervaring. Masseer je partner vervolgens met de massageolie met chocolade smaak.

  Het glijmiddel met champagne smaak zorgt ervoor dat het in dit pakket aan niets ontbreekt. 

   

  Het pakket wordt geleverd met een erotische gids. In deze Engelstalige gids staat per Red Room pakket uitgelegd hoe je deze het best kunt gebruiken.  

   

  Het pakket bevat:

  – Een blinddoek

  – Een kietelaar

  Artikelnummer: WLI15637 Categorie:
  %d bloggers liken dit: