Notice: Undefined index: WP_Widget_Recent_Comments in /home/rctech1q/play4love.nl/wp-content/themes/flatsome/inc/structure/structure-posts.php on line 6
Mannen potentie verhoger pakket - Play4Love

Mannen potentie verhoger pakket

  49.95

  Met dit mannen potentie verhoger pakket heb je de hele nacht fun! In het pakket zitten 4 producten die er op verschillende manieren voor zorgen dat jij het nog nét iets langer volhoudt.

  Maak je penis groter en harder met deze perfecte penispomp. Bij de pomp worden drie verschillende randen geleverd voor een optimaal resultaat.

  Vergroot je uithoudingsvermogen met de precision cockring. Plaats de middelste ring rond de penis en doe de andere twee ringen rond het scrotum. Gebruik de cockring in combinatie met de penis pomp of op zichzelf tijdens de sex.

  Ook door het gebruik van de peniscrème zal je penis groter en steviger worden. Gebruik de crème 2 maal dagelijks voor het beste effect. Masseer de crème zachtjes in over de gehele lengte van de penis.

  Als laatste zijn er de stimulerende capsules die ook werken voor vrouwen. De stimulerende capsules zorgen voor een betere stimulatie en intensere sexbeleving. De speciale combinatie van plantaardige stoffen werkt stimulerend op de vrouwelijke en mannelijke geslachtsorganen.

  Artikelnummer: WLI15639 Categorie:
  %d bloggers liken dit: