Notice: Undefined index: WP_Widget_Recent_Comments in /home/rctech1q/play4love.nl/wp-content/themes/flatsome/inc/structure/structure-posts.php on line 6
Geisha's geheime collectie - Play4Love

Geisha’s geheime collectie

27.95

Geisha’s geheime collectie van Shunga is een heerlijke verzameling van een paar Shunga musthaves. Geniet met de kit van Massage olie, Afrodisiac olie, Secret garden, orgasme stimulatie crème, Sweet snow, lichaam poeder, Bad & douchegel en een mooie veer:

– Massage olie (10 ml): Een zijdezachte massageolie met stimulerende en energie opwekkende eigenschappen. Deze massageolie geeft geen vet gevoel op de huid. Giet een beetje olie in de handpalm en wrijf het uit tussen beide handen om de olie te verwarmen. Het flesje kan eventueel ook in water verwarmd worden.

– Afrodisiac olie (10 ml): Deze lustopwekkende olie intensiveert het gevoel van de erogene zones. Aanbrengen op het gewenste lichaamsdeel en zachtjes in masseren. Vervolgens zacht blazen om het verwarmende effect van de olie op te wekken. De olie is eetbaar.

– Secret garden, orgasme stimulatie crème (4ml): Deze orgasme-crème vergroot de gevoeligheid van de vagina voor het optimaal genieten van seks. Zachtjes een kleine hoeveelheid met de vingertop aanbrengen. 

– Sweet snow, lichaam poeder (4gr): Strooi dit poeder over het lichaam en gebruik de veer om uw partner in extase te brengen. Verwen vervolgens uzelf met dit ultieme dessert. De poeder is eetbaar.

– Bad en douchegel (10 ml): Deze gel reinigt de huid en de subtiele geur wakkert het verlangen aan en laat bovendien geen vervelende nasmaakjes achter op het lichaam.

 – Een mooie veer

Verras je partner met deze set. Dit wordt ongetwijfeld gewaardeerd!

Ingrediënten Massage olie: koud geperste amandelolie, druivenpitolie, sesamolie, avocado-olie, saffloerolie, vitamine E, essentiële olie van Ylang-Ylang en Yohimbe. 

Ingrediënten Aphrodisiac olie: glycerine, propyleenglycol, zoet-, smaak- en kleurstoffen. 

Ingrediënten Secret garde

Artikelnummer: WLI2842 Categorie: