Notice: Undefined index: WP_Widget_Recent_Comments in /home/rctech1q/play4love.nl/wp-content/themes/flatsome/inc/structure/structure-posts.php on line 6
5-Delig Bondage Kit - Play4Love

5-Delig Bondage Kit

24.15

Alle onderdelen in deze set zijn gemaakt van rood vinyl en zijn bekleed met zacht materiaal voor een comfortabele, sexy pasvorm. Perfect voor beginner of gevorderden die van bondage spellen houden. Deze vijf-delige beginners bondage kit bestaat uit 2 verstelbare pols / enkelboeien, 1 verstelbare halsband met riem en 1 blinddoek.

‘’Ik hou van die jurk, maar ik denk dat hij wel wat meer kleur kan gebruiken’’. Met die observatie, plaatste ik een paar sexy, rode handboeien rond haar polsen. ‘’Leuk’’, antwoordde ze, waarderend hoe ze er uit zien en voelen.’’ Niet zo snel, ik ben nog niet klaar.. draai je om’’. Ik duwde haar van me af en deed een halsband rond haar nek. Eenmaal vastgezet, duwde ik haar voor de spiegel. ‘’Een matching set, erg leuk! Wat heb je nog meer daar?’’ Zei ze, met een schuwe glimlach rond haar mond. Ik hield haar aan de lijn, terwijl ik de blinddoek rond haar ogen deed. ‘’Wat dacht je ervan om vanavond een keer een avondje thuis te blijven?’’ vroeg ze. ‘’Geen probleem’’, antwoordde ik, terwijl ik de riem aan haar halsband vast klikte.

Artikelnummer: WLI12688 Categorie:
%d bloggers liken dit: